Logeren

Kalverdutje

Wat is Kalverdutje? Een uniek logement in de Kempen. Via de autosnelweg Antwerpen-Hasselt ben je er snel. Want het is  slechts een paar kilometer van afrit Herentals Industrie en toch zit je dadelijk op het platteland.

Normaal gezien slapen kalfjes in dergelijke iglo’s. Nu kunnen jullie als gast ook eens beleven hoe zalig een kalfje slaapt. Deze beleving van het platteland is ideaal voor gezinnen. Of wat dacht je van met wat vrienden, vriendinnen of als koppel te komen genieten van de boerennatuur?

Kalverdutje is te reserveren van 30 mei tot 15 september.

Het was super! Voor gezinnen met kinderen is dit een echte aanrader. Samen met boerin Bieke een papje maken vor de kalfjes. Dolle pret met de go-carts en het ontbijt was overheerlijk. We komen zeker nog eens terug!

Sarah, Kris en dochtertjes

Tarieven

2 personen – €60 per nacht

  • 3 personen – €85 per nacht
  • 4 personen – €90 per nacht
  • 5 personen – €95 per nacht
  • 6 personen – €95 per nacht

*Bovenstaande tarieven zijn excl. ontbijt (ontbijt aan 23 euro per persoon (kinderen vanaf 6 jaar tem 12 jaar 10 euro per persoon, <6 jaar gratis)

Aan te raden voor een korte overnachting.

 

Sfeerbeelden

 Zalig genieten op den boerenbuiten. Kijk je even mee? Kun je de sfeer al opsnuiven?

Veel gestelde vragen over ons logement

Origineel logeren op het platteland voor maximum 6 personen. Dat kan op de boerderij van Loei Dolle Pret. Ideaal voor jonge gezinnen of een groepje vrienden of vriendinnen. Sowieso een unieke beleving op het platteland. Hieronder vind je veel gestelde vragen. Wellicht staat je vraag er al tussen …

Kalverdutje is een unieke overnachting en bestaat nergens anders. Toch ergens anders gevonden? Dan hebben de deugnieten dit heimelijk gekopieerd, maar niks kan tippen aan het origineel. Sowieso een gezellige overnachting in een rustgevend kader. Of met andere woorden, een echt avontuur om niet meer te vergeten.

Jullie zijn de enige logeerders. Of met andere woorden …de nacht is gegarandeerd van jullie. Onze bedrijfsactiviteiten zoals de boerderij, de teambuildings, de kinderfeestjes, enzovoort lopen gewoon verder. Geen paniek, want in de zomer zijn er minder Loei Dolle Pret activiteiten. Dat is een luxe, niet?!

In het logement zelf niet. Gelukkig vind je wel proper sanitair in ons hoofdgebouw. Daar vind je de toiletten en douches.

Neen, want voor de veiligheid is dit niet toegelaten. Wat kan wel? In samenspraak kan bijvoorbeeld een korte kennismaking met ons bedrijf. We leggen je bij aankomst graag uit waar je toegang toe hebt.

Helaas kan dat niet omwille van hygiëne en de gezondheid van onze dieren. Praktisch is ons logement daar ook niet op voorzien.

Wat een ervaring … een zalige plek, super fijn ingerichte hutjes, prachtig uitzicht, een sterrenhemel, …

Mama Laura en Silke

Benieuwd?

Graag reserveren of wens je meer
informatie? Vul het invulformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Iets onduidelijk? Vraag het gewoon