Groepen

Een leuke activiteit voor je vereniging, familie of vriendengroep?

Zoek je nog een activiteit om de vrijgezel te beproeven? Wil je het saaie familiefeest wat opkrikken? Moe gewandeld met je vereniging?  

Geef toe, wat is er leuker dan met z’n allen te lachen met een nonkel of tante die flink de mist in gaat. Of om jaren later je beste vriendin nog te kunnen confronteren met haar hilarische flater. 

dsc06795

Ruimte om te vergaderen

We beschikken over enkele zaaltjes van 10, 40 tot 90 personen of buiten als ’t weer het toelaat. Wat als je kan vergaderen in een ruimte met zicht op de koeienweide. Daarbij zorgt een uniek kader voor verfrissende ideeën. Waarom geen fun combineren met een inspirerende vergadering? Ook dat kan. Vraag dus naar de mogelijkheden.

Enkele veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Wij vinden het heerlijk als je hieronder even kijkt of je vraag er al tussen staat. Zo niet, stel ze dan gerust.

Wij stemmen onze spelen in samenspraak met jullie zodanig af zodat iedereen kan deelnemen. Daarom zijn er actievere en passievere spelen. Is iemand bijvoorbeeld hoogzwanger of gekwetst? Dan wijzen wij op de mogelijke risico’s.

Als het regent, is er de mogelijkheid om ook een deel van de spellen binnen te laten plaatsvinden. Tot slot is van een beetje regen nog niemand gesmolten.

In het verleden hebben we dat een paar keer gedaan. Maar onze koeien zijn echter niet zodanig getraind, dat we ze op elk moment van de dag kunnen melken. Vandaar dat we dit niet meer doen.

Ten eerste is onze boerderij best proper. Daarom mag je verwachten, dat  je dus niet per definitie onmiddellijk in de koeienshit terechtkomt. Normaal kan je verder met een paar stevige schoenen en met gewone kledij die lichtjes bevuild mag worden. Een witte rok is daarbij absoluut geen aanrader. Als er specifieke eisen zijn omtrent kledij, dan maken we jullie er attent op.

Tuurlijk mogen jullie verkleed komen. Een leuk thema zoals bijvoorbeeld de boerderij maakt het allemaal nog authentieker. Tot slot hoef je niet te panikeren, want  het is geen must.

Deze verenigingen en bedrijven genoten al van onze troeven.

Zonder volledig te willen zijn, vind je hieronder een aantal bedrijven, verenigingen, … die ons al bezocht hebben.

Enkele van onze troeven …

Formules op maat


Wij werken samen met jou een voorstel uit dat past bij jouw groep.

Focus op volledige groep

Je hoeft dus geen atleet te zijn. Ten eerste kunnen jong en oud deelnemen. Zelfs zwangere vrouwen. Ook zijn er actieve meer passieve rollen

Activiteiten bij elk weertype

Ook bij minder mooi weer hebben wij oplossingen. Vandaar dat wij voor indoor en outdoor mogelijkheden hebben gezorgd.

Origineel kader


Stap uit je klassieke omgeving en kom naar de boerenbuiten. Haal daar creativiteit en power uit. Zo kan je met verse energie terug aan de slag gaan.

Nog niet zeker wat je wil doen?

Wij helpen je graag met het maken van een juiste keuze. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

“Iedereen kan deelnemen. Tof! Jullie moeten zeker niet onderdoen voor jullie collega’s die al langer bezig zijn.

- iimak