Plan pauze in en creëer groepsdynamiek

Wat lees ik in het blaadje van ‘IDEWE informeert’?

Plan pauze in…Rust is noodzakelijk om mentaal en fysiek even bij te tanken. Dat vinden wij ook belangrijk… misschien kan je die rust even opzoeken door een activiteit buiten de deur in een groene omgeving?!

Creëer groepsdynamiek, want een overdaad aan digitale tools creëert afstand. Werknemers voelen zich minder verbonden en gesteund door hun leidinggevende. Te weinig sociale contacten met collega’s hebben dan weer een impact op de groepsdynamiek.

Net na corona is het dus belangrijk om beide zaken te gunnen aan het personeel. Zorg voor verbinding. Doe activiteiten op andere locaties en als ’t even kan liefst nog in een groene omgeving.

Even aanhalen … misschien een teambuilding inplannen bij ons op de Loei Dolle Pret boerderij? jazeker … rust, groepsdynamiek, teamspirit en frisse inzichten om nadien met een ijzersterk team opnieuw aan de slag te gaan!

Lees meer

Vrijgezellenfeest

Zin in een leuk en origineel vrijgezellenfeest? Een vrijgezellenfeest zoals nergens anders. Want we maken hem op maat van de vrijgezel of vrijgezelle. We combineren

Lees meer →

Nog niet zeker wat je wilt doen? Wij helpen je graag!